Skip to main content

Lucht­vracht

Zendingen wereldwijd

Bedrijven kiezen vaak voor luchtvracht indien de zending met enige spoed van of naar Nederland vervoerd moet worden. Dit gaat meestal om zendingen met hogere waarde, of tijdgevoelige zendingen. Luchtvracht is best vaak een goed alternatief voor zeevracht, vooral bij kleinere zendingen. In sommige gevallen kan het zelfs goedkoper zijn.
Wij werken met IATA geregistreerde en erkende luchtvracht specialisten die ons (en zo ook u) zo goed mogelijk adviseren over de bestemming en daar gehanteerde regelgeving m.b.t. import in het land waar u uw zending naartoe wilt sturen. Zo kunnen wij een goed plan van aanpak maken m.b.t. douaneformaliteiten, verpakking van de goederen, documentatie etc.

Contactpersoon

Maris Bom

Eigenaar

Documentatie en Verpakken

Bij DPA-Warehouse kunnen wij de verzending voor u verpakken. Dit wordt zorgvuldig en vakkundig luchtvracht klaar ingepakt. Indien er gevaarlijke goederen bij zitten zal de zending op de luchthaven herpakt moeten worden. U dient hierbij altijd de gevarensheets en of msds mee te leveren.

Luchtvracht Zendingen Wereldwijd

Documentatie en Verpakken

Bij DPA-Warehouse kunnen wij de verzending voor u verpakken. Dit wordt zorgvuldig en vakkundig luchtvracht klaar ingepakt. Indien er gevaarlijke goederen ( imco-goederen ) bij zitten zal de zending op de luchthaven herpakt moeten worden.

Transport naar Luchthaven
Vaak maken wij gebruik van de luchthavens Schiphol (AMS) en Brussel (BRU). Wij kunnen het transport door onze vaste transporteur verzorgen van DPA-Warehouse naar de luchthaven, of vanaf de door u aangewezen locatie elders in Europa.
Instructies afleveren bij DPA loods van goederen voor verzending
  • Bij elke zending een duidelijke paklijst.
  • Bij aanwezigheid van gevaarlijke stoffen dient er een MSDS formulier meegeleverd te worden. (Een voorbeeld hiervan is bijv. lithium batterijen in sommige laptops en apparatuur).
Paklijst

Diensten

Onze dienstverlening omvat een breed logistiek dienstenpakket.

Groepage en LCL Zeevracht

Meerdere kleine zendingen met elkaar te combineren kunnen wijook vaak kleinere hoeveelheden goederen per schip vervoeren.

FCL Zeevracht

Een volle zeecontainer vervoeren kan op verschillende manieren, bijvoorbeeld omdat er containers van verschillende afmetingen zijn.

Packing – Storage & Warehousing

Verschillende mogelijkheden tot opslag in een verwarmde en geventileerde loods. Dit varieert van export goederen, handelsgoederen en inboedel opslag.

Logistieke dienstverlener voor alle soorten van transport over de hele wereld en gespecialiseerd in Afrika. Ervaring en goede netwerken voor zeevracht, luchtvracht, wegtransport, koerierszendingen, importen, douanezaken en export.