Skip to main content

FCL Zeevracht

Full Container Load (FCL Container) worden geladen bij en door DPA, maar veelal ook op uw gewenste locatie. Een volle zeecontainer vervoeren kan op verschillende manieren, doordat er bijvoorbeeld verschillende afmetingen zijn. Wij kunnen alle soorten containers verschepen, waarmee uw goederen vrijwel elke bestemming op de wereld kan bereiken.

Verschillende mogelijkheden

  • 20ft = 6mtr met inhoud ca 30m³
  • 40ft = 12mtr met inhoud ca 62m³
  • 40ft HC = 12mtr met inhoud ca 75m³
  • 20ft / 40ft Flatrack

  • RORO verscheping (roll on – roll off)

Wil je een rederij container gebruiken? of een container kopen? Deze kan na verscheping op de bestemming hergebruikt of verkocht worden.

Wij bekijken samen met u wat de beste optie is. Soms is het bijvoorbeeld beter een container te kopen en later weer te verkopen om zo het risico uit te sluiten dat u bij eventuele vertragingen bij import of doortransport landinwaarts te hogere kosten kan verwachten aan extra huur van de container aan de rederij.

De gecertificeerde shipper’s owned containers zijn via DPA in te kopen!

Transport bij het laden op locatie

  • Kunt u in korte tijd (2 uren) laden met de container op chassis, of moet de container op de grond geplaatst en later weer opgehaald worden?
  • Hoeveel tijd heb ik nodig om de container te vullen?
  • Moet er een inspectie plaatsvinden tijdens het laden (voor sommige landen verplicht). Dat kost meer laadtijd.
Hier kan DPA u ook in adviseren en u van dienst zijn door onze vaste en ervaren transporteurs in te schakelen.

Diensten

Onze dienstverlening omvat een breed logistiek dienstenpakket.

Groepage en LCL Zeevracht

Meerdere kleine zendingen met elkaar te combineren kunnen wijook vaak kleinere hoeveelheden goederen per schip vervoeren.

Luchtvracht

Bedrijven kiezen vaak voor luchtvracht indien de zending met enige spoed van of naar Nederland vervoerd moet worden.

Packing – Storage & Warehousing

Verschillende mogelijkheden tot opslag in een verwarmde en geventileerde loods. Dit varieert van export goederen, handelsgoederen en inboedel opslag.

Logistieke dienstverlener voor alle soorten van transport over de hele wereld en gespecialiseerd in Afrika. Ervaring en goede netwerken voor zeevracht, luchtvracht, wegtransport, koerierszendingen, importen, douanezaken en export.