Skip to main content

Direct
Project
Assist

Uw complete
Partner voor Transport
en Logistiek

Tussen de havens van Rotterdam – Vlissingen en Antwerpen

Onze missie

Logistieke dienstverlener voor alle soorten van transport wereldwijd, gespecialiseerd in Afrika. Wij hebben ervaring en goede netwerken m.b.t. zeevracht, luchtvracht, wegtransport, koerierszendingen, importen en douanezaken. Wij kunnen voor u belasting vrije inkoop verzorgen voor export buiten de EU. 

Uitleg DPA

Onze
Diensten

Groepage en
LCL vracht
Wereldwijd

Less Container Load per zeevracht

Door efficiënt te werken en soms meerdere kleine zendingen met elkaar te combineren kunnen wij ook vaak kleinere hoeveelheden goederen per container vervoeren.

FCL
Zeevracht

Transport van volle containers.
Full Container Load

Het verschepen van een FCL container, waarmee uw goederen vrijwel elke bestemming op de wereld kunnen bereiken.

Luchtvracht

Wij kunnen het lucht transport verzorgen

Bedrijven kiezen vaak voor luchtvracht indien de zending met enige spoed van of naar Nederland vervoerd moet worden. Dit gaat meestal om zendingen met grotere waarde, of tijdgevoelige zendingen.

Packing – Storage &
Warehousing

Laden van containers en het verpakken van zendingen

DPA heeft verschillende mogelijkheden tot opslag in een verwarmde en geventileerde loods. Dit varieert van export goederen, handelsgoederen en inboedelopslag.

Box en
Opslag

DPA heeft verschillende mogelijkheden tot opslag in een verwarmde en geventileerde loods. Dit varieert van export goederen, handelsgoederen en inboedel opslag.
Of je nu tijdelijk extra ruimte zoekt vanwege een te vol huis, verhuizing, verbouwing of gezinsuitbreiding. Het opslaan van uw spullen doet u betaalbaar, veilig en flexibel bij Box en Opslag in Burgh Haamstede!

Onze
Locatie

Bedrijventerrein
de Roterij

De Roterij 17
4328 BB Burgh-Haamstede

+31 (0) 111 651690

Logistieke dienstverlener voor alle soorten van transport over de hele wereld en gespecialiseerd in Afrika. Ervaring en goede netwerken voor zeevracht, luchtvracht, wegtransport, koerierszendingen, importen, douanezaken en export.